با همکاری انجمن‏‌ بیماری شناسی گیاهی ایران
بررسی ارتباط بین شدت بیماری‌زایی قارچ Gibberella fujikuroi و جیبرلیک اسید تولید شده توسط آن در برنج رقم سپیدرود
بررسی ارتباط بین شدت بیماری‌زایی قارچ Gibberella fujikuroi و جیبرلیک اسید تولید شده توسط آن در برنج رقم سپیدرود

سارا عفتی لاکه؛ فریدون پاداشت دهکایی

دوره 87، شماره 2 ، اسفند 1398، ، صفحه 159-166

https://doi.org/10.22092/jaep.2020.115191.1184

چکیده
  بیماری پوسیدگی طوقه برنج(Sawada)  Gibberella fujikuroi یکی از بیماری­های بذر­زاد برنج می­باشد که از علائم بارز آن ایجاد گیاهچه‌های بلند، باریک و رنگ­پریده از بذور آلوده و تولید هورمون جیبرلیک اسید توسط ...  بیشتر